Sunt incadrata in functia de referent III, principal I, (studii medii),anul acesta am terminat administratie publica, licenta iulie 2009, in fisa postului apar si atributii de asistenta sociala. Ordonatorul de credite a aprobat promovarea in studii superioare dar este discutia ca studiile nu corespund cu functia. Ma poate lamuri cineva cum e corect?
Depinde de ceea ce este prevazut in contractul colectiv de munca la nivel de unitate (daca exista). Prina cest contract colectiv se pot acorda sporuri precum cel de confidentialitate, de fidelitate fata de institutie, de mobilitate (mai ales pentru asistenta sociala), de lucru cu publicul...totul depinde de fondul de salarii, de vointa, de justificarea legala si de Curtea de Conturi:D
Sporul pentru conditii vatamatoare, prevazut de OG 10/2008 se acorda in baza unui buletin de masuratori efectuate de o societate specializata, pentru salariatii care isi desfasoara activitatea in zone unde sunt generate campuri de radiofrecventa (radiatii de la calculatoare, antene, etc.).
Buna ziua. Sunt angajata la Directia de Sanatate Publica - referent III sup I, deci , functionar public, desi la baza sunt asistent de igiena - in 1995 terminand Postliceala Sanitara si angajandu-ma la aceasta institutie in anul 1996.Am fost facuta funstionar public de 4 ani . Anul acesta am terminat facultatea de Psihologie si am depus cerere pt a fi trecuta cu studii superioare. Acum sunt tot felul de comentarii ca , psihologia nu are legatura cu munca pe care o prestez la ora actuala (imi desfasor activitatea in compartimentul Igiena scolara- servi.ciul numindu-se "Monitorizarea factorilor determinanti din mediul de viata si munca") Va rog, daca se poate, sa ma ajutati cu un raspuns.
Multumesc!
Am o colega in aceeasi situatie ca dvs. si s-a interesat la ANFP, la Prefectura, la Directia de Asistenta Sociala si se pare ca studiile de psihologie nu sunt asimilate celor de asistenta sociale. A fost sfatuita sa faca un master in asistenta sociala si atunci totul va fi OK. Imi pare rau ca nu va pot da o veste mai buna.
Aviz nefavorabil anfp
CAMO
Buna ziua.Am o problema legata de promovarea in clasa a functionarilor publici.Sunt functionar public din anul 2001 la o primarie de comuna (referent,clasa ... (vezi toată discuția)