avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Decontare cheltuieli transport la asociatia de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Decontare cheltuieli transport la asociatia de proprietari

La asociatiile de proprietari se intalneste des acest aspect presedintii sunt onorifici, dar la adunarea generala proprietarii voteaza ca acestia pot deconta suma de ,,,, lei reprezentand cheltuieli de transport (bonuri de benzina de regula). Cum pot cenzorii combate acest fapt, pentru ca este clar ca se vrea eludarea platii impozitelor si contributiilor sociale aferente indemnizatiei de presedinte,
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 14:51, 9 Februarie 2017
nu vorbeam de toti locatarii ci de presedinte si/sau comitet 9nu cred ca in comitet nu exista cineva cu net)
daca suma decontata pentru transport este de 300 lei lunar nu prea e ok
300 de lei este intradevar cam mult. Solicitati sa justifice cati km a facut in interesul asociatiei. Pana nu ii justifica nu ii decontati.
@agherghina :
De ce nu e ok ?
Vorba "poetului" : pe ce va bazati ?
Ultima modificare: Joi, 9 Februarie 2017
Daniel4x4, utilizator

Toate aceste aspecte trebuiesc negociate si „trecute” in contractul de mandat al impricinatulului.
Opinia mea este ca 300 lei/luna reprezentand c/val cheltuielior de transport pentru dom presedinte, este exagerat.
Schimbati metoda, ii procuratii un abonament full (parca se cheama liber pe orice mijloc de transport in comun) si incheiati discutia.
Aaaa, ca vrea sa mearga cu auto propriu de-acasa la asociatie si inapoi - treaba lui ca nu poate merge pe jos 300-400m!!!
Daca are si lift la bloc, ati incurcato!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli cu transportul la o asociatie de proprietari fotbalistul fotbalistul As vre asa stiu, daca exista cheltuieli de transport care se deconteaza in cadrul asociatiilor de proprietari? (vezi toată discuția)
Decontare bon benzina la asociatie de proprietari inat inat Pentru plata utilitatilor administratorul asociatiei de proprietari a folosit autoturismul propriu iar la sfarsitul lunii a prezentat spre decontare un bon de ... (vezi toată discuția)
Delegatie externa asociati CRISTYNA CRISTYNA Am si eu o problema. la firma la care lucrez urmeaza sa se duca in Spania cei doi asociati, dintre care unul este administrator, iar celalalt este doar asociat ... (vezi toată discuția)