As dori sa ma apuc de Inretnet Marketing fiind affiliat unei companii straine.
1. Cum fac sa impozitez profitul? Din moment ce nu am un salariu/profit stabil nu mi se poate opri odata pe luna cum li se fac salariatilor. Deci cum ar trebui sa procedez?
2. Cam cat la suta mi s-ar lua in total din profit? Daca ar fi peste 20% deja e furt, din moment ce eu muncesc in mod individual si investesc bani, pe care multi dintre ei nu am sa ii recuperez in mod sigur.
Mi s-a recomandat sa deschid o companie si as plati doar 16% in acest mod, dar nu stiu sigur. Este corect asa? Cum ar trebui sa procedez pentru a-mi impozita profitul facut intr-un procent de bun simt? Cum am spus, peste 20% mi se pare furt, nu ma folosesc de nimic al statului, iar investitia trebuie sa mi-o recuperez.
Mda. Mi s-a spus, mai in gluma mai in serios, ca mai jos de 50% nu scap. Mi se pare o ipocrizie... Pana si 30% e o ipocriezie... Cum sa iei 30% dintr-un salariu de nici 2000 ron? Sa iei atat de mult pentru ceva ce nici stabil nu este, dar are la baza si investitie... Toate persoanele care sunt in schema mi-au spus ca Romania este cel mai prost loc pentru a-ti forma un business si a lucra ceva.
Planuiesc sa ma mut din tara sa imi fac viitorul acolo. Multumesc!