avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Impozitare câștiguri din marketing afiliat!
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Impozitare câștiguri din marketing afiliat!

Buna!

As dori sa ma apuc de Inretnet Marketing fiind affiliat unei companii straine.

1. Cum fac sa impozitez profitul? Din moment ce nu am un salariu/profit stabil nu mi se poate opri odata pe luna cum li se fac salariatilor. Deci cum ar trebui sa procedez?

2. Cam cat la suta mi s-ar lua in total din profit? Daca ar fi peste 20% deja e furt, din moment ce eu muncesc in mod individual si investesc bani, pe care multi dintre ei nu am sa ii recuperez in mod sigur.

Mi s-a recomandat sa deschid o companie si as plati doar 16% in acest mod, dar nu stiu sigur. Este corect asa? Cum ar trebui sa procedez pentru a-mi impozita profitul facut intr-un procent de bun simt? Cum am spus, peste 20% mi se pare furt, nu ma folosesc de nimic al statului, iar investitia trebuie sa mi-o recuperez.
Ultima modificare: Duminică, 5 Februarie 2017
climax0, utilizator
Cel mai recent răspuns: climax0 , utilizator 01:47, 6 Februarie 2017
Mda. Mi s-a spus, mai in gluma mai in serios, ca mai jos de 50% nu scap. Mi se pare o ipocrizie... Pana si 30% e o ipocriezie... Cum sa iei 30% dintr-un salariu de nici 2000 ron? Sa iei atat de mult pentru ceva ce nici stabil nu este, dar are la baza si investitie... Toate persoanele care sunt in schema mi-au spus ca Romania este cel mai prost loc pentru a-ti forma un business si a lucra ceva.

Planuiesc sa ma mut din tara sa imi fac viitorul acolo. Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 6 Februarie 2017
climax0, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gift of legacy sau cadoul mostenitor - o schema piramidala spamchecker87 spamchecker87 Acest articol face parte dintr-un document care a fost tradus in 5 limbi. Să aflăm mai multe despre fondatorii Gift of Legacy: - Chris Hattingh Mai ... (vezi toată discuția)
Inselatorie agentie modele Ana_dana Ana_dana Buna ziua, Am fost inselata de o agentie de modele din Bucuresti. Mai exact acum mai multe luni am fost acostata in zona Universitate de o persoana care in ... (vezi toată discuția)
Test de integritate la un angajat acoperire legala ?? exista ... LuGnrx LuGnrx Exemplu : Dl. Ionescu patron al ABC Srl doreste sa testeze integritatea lui Mircea magazionerul firmei . Contacteaza o persoana ... (vezi toată discuția)