avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Start-up Nation - Romania 2017
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Start-up Nation - Romania 2017

Buna ziua.Tocmai am auzit de noul program “Start-up Nation - Romania”,ce a fost adoptat de guvern si care va intra in viguare de la 1 Mai 2017,cu finantare 100%.
Intentionez sa infiintez o brutarie in mediul rural,si as vrea sa stiu daca as avea sanse sa ma incadrez cerintelor pentru a obtine finantare.nu stiu exact de unde trebuie sa incep si care e data la care trebuie depuse dosarele.Din ce m-am informat eu,am inteles ca trebuie sa infiintez un IMM,trebuie sa fac cursuri de antiprenoriat apoi sa caut pe cineva care sa ma ajute sa fac proiectul pentru al depunde.Mai mentionez ca am si teren pe numele meu,am inteles ca e in avantajul meu.
Ma poate ajuta cineva cu mai multe detalii? Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: aliosha_catalin , utilizator 12:41, 8 Februarie 2017
Ordonanta 10/2017
progrmul ince la 1 mai

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subventii someri srl-d mihaipopovici mihaipopovici Buna ziua. Intentionez sa infiintez o firma SRL-D pentru accesarea de fonduri europene prin programul start-up nation si dupa cum stiti pentru acest program ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene Sorincucu Sorincucu Buna ziua, ma intereseaza si pe mine accesarea unor fonduri europene nerambursabile pentru deschiderea unui cort de evenimente. Am inteles ca se pot acorda ... (vezi toată discuția)
Obtinere fonduri europene nerambursabile constantin29 constantin29 Buna ziua,as dori sa incep o afacere la tara,prin fonduri europene nerambursabile,si am cateva nelamuriri. Exista vreo posibilitate de a primi fondurile ... (vezi toată discuția)