avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1229 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... preluare leasing
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

preluare leasing

as dori sa aflu daca exista vreo modalitate legala prin care sa platesc ratele unui leasing pe numele actualui proprietar +un avans iar la sfarsitul contractului sa raman cu masina.Daca exista vreun act notarial sau sub alta forma care sa-mi garanteze la sfarsitul contractului ca masina va fi a mea va rog sa-mi spuneti urgent pt ca vreau maine sa iau masina.va multumesc
Cel mai recent răspuns: Leo R A , Consilier juridic 21:42, 9 Septembrie 2009
Puteti platii ratele dumneavoastra,cu conditia incheierii unui act notarial prin care celalalt se obliga ca la sfarsitul leasing-ului sa va vanda autoturismul,dar e riscant.Sfanta ar fii cesiunea contractului de leasing catre dumneavoastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Predare leasing prin notar alyflor alyflor Am o masina in leasing la care nu mai pot plati ratele.Am dat anunt pt a fi preluat acest leasing de catre altcineva contra unei sume.Din cauza ... (vezi toată discuția)
Banii dati pentru achitare leasing EdmondDantes EdmondDantes Buna ziua, Am si eu niste nelamuriri. vreau sa cumpar o masina de la cineva care n-a terminat leasingul si nu are banii s-o achite integral fara sa-i dau eu. ... (vezi toată discuția)
Acte necesare preluare leasing cstelian cstelian Am convenit cu o persoana juridica sa platesc eu ce-a mai ramas din ratele de leasing la o masina fara cesiunea contractului. Cu alte cuvinte eu platesc ... (vezi toată discuția)