avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1346 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Asociat unic, Administrator si angajat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Asociat unic, Administrator si angajat

Buna ziua,

Este posibil ca in cadrul unui SRL (Microintreprindere cu impozit pe venit), unicul asociat care are si titlul de administrator sa se si angajeze la acelasi SRL cu norma intreaga?

Multumesc anticipat,
Aurel
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:49, 9 Februarie 2017
Da, cu contract de munca pe perioada nedeterminata. Calitatea de administrator rezulta din actele constitutive.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contracte de munca Andrei Mihail Andrei Mihail Salutare, Am o microintreprindere fara angajati. Vreau sa ma trec pe mine cu contract de administrare pe firme, dar am nevoie si de un director economic. Am ... (vezi toată discuția)
Declarare microintreprindere icsys icsys Cum spuneam si in alt topic, doresc sa imi deschid un SRL in care sunt unic asociat, pe care sa il declar microintreprindere. Una din conditii este sa am ... (vezi toată discuția)
Asociat si administrator in srl si angajat in alta firma IB IB Buna ziua, Va rog sa-mi dati lamuriri referitor la eventualele obligatii ale asociatilor si administratorilor unui SRL cu doi asociati si nici un angajat, ... (vezi toată discuția)