avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Custodia copilului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Custodia copilului

Buna! Sunt divorțat de mama copilului meu meu,iar mama nu respecta orarul de vizită stabilit,nu ma lasa sa imi vad copilul de aproximativ 3 luni,o sun si nu răspunde,am sunat de pe alt număr la care a raspuns si mi-a spus ca imi va da copilul, și ma mințit,nu stiu nimic de copil,nu stiu unde locuiește. Va rog sa ma ajutati cu un sfat! Ce pot face pentru ami vedea copilul?
Cel mai recent răspuns: Marina Loredana Mihailescu , Avocat 23:58, 8 Februarie 2017
Legea va da dreptul de a executa silit hotărârea cu programul de vizita.
Mergeți la executor.
Daca aveti stabilit prin hotarare judecatoreasca sau acord la notar programul de relatii personale, va puteti plange la politie, la directia de protectie sociala a copilului din sectorul unde locuieste copilul si apoi sa puneti in executare hotararea.
Sanctiunea la executare este una pecuniara( cheltuiele de executare) si o sa fie deranjant sa se trezeasca cu executorul la usa sau sa fie chemata la DGASPC.
Cu dovada ca nu respecta hotararea , puteti sa solicitati daune pe zi intarziere care o sa o faca sa-si revizuiasca atitudinea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Respectarea hotărârii judecătoreşti Martonze Martonze Un părinte are program de vizită stabilit prin hotărâre judecătorească. Nu se prezintă luni de zile la program,dar, la un nou proces demonstrează cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am o problema, desi am un program stabilit de instanta ... Mihai NDC Mihai NDC Buna ziua. Am o problema, desii am un program stabilit de instanta pentru vizita, in urma unei certe cu mama pe tema ca ii facuse program copilului cand acesta ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna CrisErika CrisErika Buna ziua Sunt in divort , am depus si ordonanta presedentiala in urma careia domiciliul copilului a fost stabilit la mine, dar custodie comuna cu dreptul ... (vezi toată discuția)