avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie comuna
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie comuna

Buna ziua
Sunt in divort , am depus si ordonanta presedentiala in urma careia domiciliul copilului a fost stabilit la mine, dar custodie comuna cu dreptul tatalui la legaturi personale reprezentand vacante, primul si al treilea weekend fin luna si convorbiri telefonice zilnice 30min intr un interval orar stabilit.
Intrebarea este...Tatal are voie sa vina zilnic dupa copil la scoala sau in jurul domiciliului unde locuieste copilul ? Sa traga de copil desi copilul plange cand il vede de frica???
Mentionez ca am facut apel la hotarare intrucat copilul mi a relatat abuzuri sexuale exercitate de tatal asupra sa si sesizare la DGASPC.
Nu o suna cand are stabilit , la programul de vizita vine insotit de familia lui( var, matusa,mama) acestia facand scandal si traumatizans copilul.
Avem alt termen de judecata in noiembrie si as dori sa stiu cum trebuie sa procedez pana atunci.
Multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Octombrie 2020
CrisErika, utilizator
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 22:00, 10 Octombrie 2020
Adunați cat mai multe probe.mergeti cu copilul la psiholog.solicitati DGASPC-ului sa monitorizeze cazul.puteti depune probe noi în apel, desigur dacă au fost solicitate prin cererea de apel.
Puteti face si ordin de protecție împotriva tatalui...si altele de care sigur ati sport sfayuita de avocatul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program vizita minor impiedicat de mama Fane_S Fane_S Buna ziua ! As dori sa va intreb , ce as putea face in cazul meu , in legatura cu vizita copilului meu , pe care nu mi-l lasa fosta sotie , eu avand drept de ... (vezi toată discuția)
Divort ci minor- neintelegeri intre parinti ElianaS ElianaS Buna seara!Am un var care este in divort,au un copil impreuna,insa nu se inteleg asupra custodiei minorului,acesta avand 6 ani!Fosta sotie nu il lasa pe varul ... (vezi toată discuția)