avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... administratori de bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

administratori de bloc

Buna ziua,

s-a pus in vigoare si de cand, propunerea legislativa prin care administratorii comunica chiriasii din bloc?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: draftacristi , utilizator 15:36, 22 Februarie 2017
Sa fim seriosi, asta seamana cu ce se intampla pe timpul lui Ceausescu!!!
ANAF sa-si faca treaba lui si sa colecteze banii de la contribuabili.
Administratorul nu trebuie sa faca treaba lor, cum nici ei nu fac treaba administratorului.
Asta este o incurajare la delatiune din partea anaf!!!
Fiecare poate sa faca ce vrea si cu cine vrea in proprietatea lui, atata timp cat respecta vecinii, linistea si legile.
Chiar daca nu se comunica ( personal nu cunosc daca este legiferat clar ceva in acest sens ) ...ganditi-va ca in apartamentul respectiv sta cineva..( nu stie ANAF-ul. s.a. ) dar veti avea consum de apa pe bloc mai mare ( apartamentul respectiv ) si-atunci...imediat locatarii vor da de veste la asociatie si se va afla ca acolo locuieste cineva..deci treaba cu statul clandestin nu cred ca are castig de cauza. de-aici si pana la a spune cineva pe la ANAF, la primarie pentru taxe si impozite, etc. nu mai este decat un pas..( ganditi-va ca in fiecare bloc sunt locatari nemultumiti de cum merg treburile, si-aceia ce au de facut printre altele...ca sa nu mai spunem de rau platnici, care de obicei sunt cu gura mare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numar persoane lista intretinere asociatie de proprietari Erols Erols Va rog, ajutati-ma, daca se poate, intr-o problema delicata. Aseara, urmarind lista de intretinere afisata, am constatat ca mi-au fost trecute 5 persoane la ... (vezi toată discuția)
Chiriasi fara contract de inchiriere rau platnici la intretinere manealidia manealidia Buna ziua, Sunt administratora unei asociatii de proprietari si ma confrunt cu urmatoarea problema; In bloc sunt foarte multe apartamente inchiriate unde ... (vezi toată discuția)
Cum se procedeaza cu cei care au apartamentul inchiriat in regim ... GIGI2109 GIGI2109 Cum se procedeaza cu cei care au apartamentul inchiriat in regim hotelier, care decalara ca apartamentul nu a fost ocupat decat o saptamana, si cere sa i se ... (vezi toată discuția)