Un patron are doua firme cu aproximativ acelasi domeniu de activitate , eu fiind angajata la una (A) .
In perioada 2014-2015 am fost promovata si transferata avand functie de conducere pe o anumita zona a tarii .
Dupa ce am ajuns si mi-am inceput activitatea acolo pentru firma A, in aceeasi zona si firma B a aceluiasi patron avea activitate in zona si azi i-am ajutat cu o hartie, maine doua pana am ajuns la lucrez in mod egal pentru amandoua firme (angajari, salarii, organizare activitate ) practic ce lucram pentru firma la care eram angajata lucram si pentru cealalta firma.
La un momentdat am cerut macar sa imi faca CIM insa m-au tot amanat , vorbim, vedem. Ulterior am demisionat din firma A si mi-am vazut de drumul meu .
Deranjata fiind vorbele ce ies din firma B , ca nu mi-as fi facut activitatea bine desi nici macar nu eram angajata lor , am decis sa iau masuri:
In speta , este tardiv sa sesizez ITM sau o actiune in instanta ?
Detin dovezi solide si incontestabile ca am lucrat pentru acea firma .
Sunt sanse ca in cazul unei actiuni in instanta firma B sa-mi plateasca un salariu egal cu salariul altui angajat cu aceeasi functie ?
Abuzuri patron
onciu_51
daca lucrezi la un patron si dupa o luna esti dat afara fara sa te plateasca unde putem actiona, unde putem reclama. S-au ce putem face ca sa nu se mai ... (vezi toată discuția)
Decizie incheiere cim
so2ro
Buna ziua !
Mi-am inaintat demisia de la locul de munca, am respectat preavizul. M-am angajat la o alta societate, care a si depus revisalul la ITM. Cei de la ... (vezi toată discuția)