avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Acțiune în instanta împotriva firmei de curierat
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Acțiune în instanta împotriva firmei de curierat

Bună ziua. Comand de pe internet des. Sunt client emag, elf, oriflame. 1 firma de curierat îmi da retur colete fără ca eu sa știu. Primesc mesaj de informare, sun, zice ca vine a doua zi, iar în realitate le da retur. Am sunat la ei sa întreb, îmi zic ca a cerut expeditorul coletul... Sun la expeditor, pe awb scrie ca am refuzat coletul... Nu odată am pățit asa doar cu ei. Nu mai pot comanda la elf de exemplu, ca urmare a returului (decât după ce am explicat situația și m-au înțeles). Pot face ceva? Nu au alte firme de curier din păcate...

Alte discuții în legătură

Ce se intampla atunci cand nu raspunzi la curier? MariasPaula MariasPaula adica am dat o comanda pe net si o primesc prin fan curier , ce pot pati daca nu raspund fanului curier pt a ridica coletul si a plati ? (vezi toată discuția)
Inselaciune seebyy35 seebyy35 Buna ziua. Am cumparat un produs de la S.c. Anda Lighting & Trading vandut pe Emag . Produsul era foarte ieftin pe site motiv pentru care l-am cumparat , dar ... (vezi toată discuția)
Comanda emag achitata online ancabotan ancabotan Am comandat un produs in valoare de 800 de lei, achitat online, de pe eMAG, vandut de un seller(magazin) international. Am plasat comanda in data de ... (vezi toată discuția)