avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Transporturi rutiere
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Transporturi rutiere

Doresc sa deschid o firma specializata doar in transportul si recuperarea autovehiculelor defecte ,accidentate
1 Ce documente trebuiesc obtinute si de unde
2 ce documente trebuie sa fie in cabina in momentul controlului
va multumesc
Va trebuie o licenta pentru transport in interes propriu - gasiti informatii la ARR.
Pe langa documentele care trebuie sa fie la bordul camionului (licenta, acte camion, acte conducator auto) trebuie sa existe si dovezi cu privire la provenienta bunurilor pe care le transportati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa-mi deschid o firma de transport marfa. V2000 V2000 Buna ziua vreau sami deschid o firma de transport marfa dar cu o autoutilitara de la 2,8 t la 3,5t prelata sau dubă intre 5 si 10 europaleti in ... (vezi toată discuția)
Accident cu camion fara rca george68feb george68feb Buna ziua. Am lucrat la o firma (un patron) 7 luni de zile ca sofer secund pe camion unde mi-a facut contract de munca insa nu l-a inregistrat, pe mine ma ... (vezi toată discuția)
Acte danny_boy danny_boy Buna ziua,daca merg cu o dubita sa aduc 500 kg de marfa din Germania in Romania,auto este proprietatea firmei care este si beneficiarul marfii ce acte sunt ... (vezi toată discuția)