avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1232 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divorț
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divorț

Bună seara mă numesc iulia vreau să divorțez fiind despărțită în fapt de șase ani intre timp am făcut 2 copii în afara căsătoriei, întrebarea mea este dacă pot trece copii pe numele meu de înainte de căsătorie. Vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 23:45, 12 Februarie 2017
Puteți divorța, fără discuție. Cât privește copiii, aceștia au ca tată pe actualul soț, deoarece operează prezumția legală de paternitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prezumtia de paternitate ceacanau ceacanau buna ziua.....am fost casatorit si din acea casatorie a rezultat un copil.dupa o perioada de neintelegeri ne-am despartit in fapt..fosta mea sotie sia gasit un ... (vezi toată discuția)
Sunt în proces de divorț de fostul soț, aflat în închisoare. În prezent sunt însărcinată ... whitehat2001 whitehat2001 Bună ziua, sunt în proces de divorț de fostul soț, aflat în închisoare. În prezent sunt însărcinată în șase luni cu concubinul meu; țin să ... (vezi toată discuția)
O situatie complicata, in care am nevoie de sfaturi, nu de a fi judecata bianca26 bianca26 buna ziua. ma confrunt cu urmatoarea problema. de mai bune de 4 luni sunt despartita in fapt de sotul meu, ulterior acestei despartiri fiecare dintre noi ... (vezi toată discuția)