avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 299 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... comunicare preaviz concediere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

comunicare preaviz concediere

Buna ziua. Firma noastra desffinteaza 2 posturi.
Primul preaviz se acorda in perioada 16.02.2017 - 15.03.2017, iar salariatul semneaza de primire azi 15.02.2017.
Al doilea preaviz se acorda tot in perioada 16.02.2017 - 15.03.2017, dar salariatul refuza sa semneze de primire. De aceea, i se trimite preavizul prin Posta cu confirmare de primire si din ce stiu isi produce efectele incepand cu a 2a zi de la data comunicarii. Cum ar trebui sa scriem in preaviz, ca sa nu fie probleme, deoarece termenul se decaleaza si nu stim data la care va primi prin Posta preavizul?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:26, 15 Februarie 2017
II mentionati ca preavizul incepe sa curga de la data primirii instiintarii .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuzare primire preaviz concediere-solutii? ContSters76351 ContSters76351 Buna ziua, Am un salariat care a refuzat sa primeasca preavizul de concediere. I l-am trimis prin posta dar inca nu am primit confirmarea de primire. ... (vezi toată discuția)
Refuz semnare notificare desființare post iDorin iDorin De când își face efect preavizul acordat la desființarea postului ? Teoretic, înțeleg că din momentul luării la cunoștiință de către salariat ... (vezi toată discuția)
Refuz semnare preaviz Diana_B Diana_B Buna ziua, Ce se intampla in situatia in care un angajat refuza sa semneze Referatul si Instiintarea de preaviz la desfintarea postului? Preavizul curge ... (vezi toată discuția)