avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Obligarea unei firme la schimbarea sediului social în ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Obligarea unei firme la schimbarea sediului social în acte

Va salut!

Va expun mai jos situatia mea in speranta ca ma puteti ajuta cu un sfat.
Partile sociale ale unei firme pe care am infiintat-o cum mult timp in urma au fost cesionate unei terte persoane acum aprox. 10 ani. Firma a fost infiintata prin acordul vecinilor asupra sediului social, iar acesta este in apartamentul in care locuiesc in prezent. Nu se desfasoara nicio activitate comerciala in apartament, este doar sediu social. De atunci toata corespondenta firmei este trimisa pe adresa apartamentului.
Proprietarii actuali ai firmei nu au raspuns pozitiv cererilor mele de schimbare a sediului social si de aceea va rog sa imi spuneti ca parghii am la indeamana pentru a determina schimbarea/radierea sediului social. Mentionez faptul ca nu exista un contract de comodat pentru sediul social care sa aiba o perioada determinata, sediul social al firmei fiind stabilit doar in baza acordului vecinilor la data infiintarii.

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: mao175 , utilizator 10:17, 17 Februarie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu firme intr-un apartatment fara acordul proprietarului dana_b1702 dana_b1702 In urma cu cateva zile pe adresa mea de domiciliu au sosit 2 plicuri de la Administratia Finantelor Publice pentru 2 societati care au sediul in apartamentul ... (vezi toată discuția)
Am avut un apartament în care era sediul social al unei firme care nu desfășoară nicio activitate la sediu. cum îl pot obliga pe administratorul srl-ului să îl schimbe? adrian140 adrian140 Bună ziua. Am avut un apartament în care era sediul social al unei firme ,CARE NU DESFĂȘOARĂ NICIO ACTIVITATE LA SEDIU. Contractul este pe perioada ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu sc - contract de comodat expirat badiu_aura badiu_aura Buna ziua, As dori sa stiu cum pot determina administratorul unei firme sa-si schimbe sediul social dintr-un apartament al meu. Acest contract de comodat a ... (vezi toată discuția)