avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... recoltarea probelor biologice
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

recoltarea probelor biologice

Cite probe de singe trebuie luate pentru determinarea alcoolemiei
Pentru determinarea alcoolemiei se recoltează două mostre de sânge la interval de o oră una faţă de cealaltă, fiecare mostră fiind reprezentată de o cantitate de 10 ml.
Atunci când rezultatul testării cu un mijloc tehnic certificat nu indică prezenţa alcoolului în aerul expirat, recoltarea celei de-a doua mostre de sânge nu mai este necesară, putând fi efectuată numai la cererea persoanei implicate în evenimente sau împrejurări în legătură cu traficul rutier.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ccr a declarat ca neconstitutionala sintagma ''la momentul prelevarii mostrelor biologice'' Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” Plenul Curții Constituționale s-a reunit în ședința de marți, 16 decembrie 2014, pentru a soluționa excepția de neconstituționalitate a dispozițiilor ... (vezi toată discuția)
Accident cu victima buna seara. am fost implicat intr un accident ... mimisikuuu mimisikuuu Accident cu victima Buna seara. Am fost implicat intr un accident rutier in urma careia o persoana care traversa strada neregulamentar a fost acrosata si ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan EUGURO EUGURO Buna ziua.Stie cineva in cat timp trebuie sa ajunga politia la spital pentru recoltarea probelor biologige pentru alcoolemie,din momentul depistarii in trafic? (vezi toată discuția)