avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Spații comune bloc folosite abuziv
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Spații comune bloc folosite abuziv

Propietar de garsoniera cu acte, bloc format exclusiv din apartamente de 2 camere si garsoniere, repartizate pe etaj in proportia 4:1 ( patru apartamente de doua camere, o singura garsoniera pe palier). Garsoniera mea nu are balcon si uscatoria este amplasata intre etaje. Nu mi se dă cheia nici de catre presedinte, nici de catre sef de scara, nici de catre vecini de palier. Am singura garsoniera de pe etaj si ma intreb daca nu cumva uscatoria a fost gindita special pentru garsonierele din bloc, care nu poseda balcon. Sint disperata, nu stiu cui sa ma adresez, am uscat rufe in casa si am deteriorat peretii ( efect de mucegai de la evaporare). Va rog sa ma ajutati cu un sfat, cui sa ma adresez, unde sa ma duc.
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 13:01, 20 Februarie 2017
Cate uscatorii sunt pe scara si cate etaje are blocul?
Celelalte garsoniere au balcoane? Garsonierele de la etajul superior si cel inferior celui unde locuiti dvs au balcoane?
De cat timp sunteti proprietara in blocul respectiv?

In mod normal uscatoriile sunt parti comune si aveti dreptul sa le utilizati indiferent de etaj.

Solicitati in scris presedintelui o cheie de la uscatoria din dreptul locuintei dvs.

Este clar un abuz din partea tuturor.

Faceti o sesizare catre primarie la serviciul relatii cu asociatiile de proprietari se semnalati faptul ca vi se restrictioneaza accesul la uscatorie de catre presedinte, asa zisul sef de scara (nu exista asa ceva in asociatia de proprietari) si ceilalti vecini in conditiile in care nu aveti balcon.
anca7408 a scris:
Am singura garsoniera de pe etaj si ma intreb daca nu cumva uscatoria a fost gindita special pentru garsonierele din bloc, care nu poseda balcon.

Uscatoriile sunt spatii comune pentru toate apartamentele de pe scara. Nu au fost construite special pentru garsoniere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uscator pentru rufe sau depozit pentru carucioare? Adriana Zuzu Adriana Zuzu Locuiesc din 1995,la parterul unui bloc.Am preluat cheia de la uscatorul de la parter,de la inginerul care ne-a facut predarea apartamentelor.Mi-a spus sa-i ... (vezi toată discuția)
Uscatoria blocului mariafusu mariafusu Am mai pus intrebari in legatura cu uscatoria dar totus nu inteleg ,daca la un bloc cu 4 nivele exista cite o uscatorie la fiecare nivel ,fiind 4 apartamente ... (vezi toată discuția)
Folosinta balcon de pa casa scarii rusu dana rusu dana Buna ziua!Locuiesc intr un bloc de 4 etaje cu cate 3 apartamente pe palier. Apartamentele de la parter nu au balcoane dar o incapere la et.4 cu destinatia de ... (vezi toată discuția)