avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1807 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Registre obligatorii asociatie/fundatie
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Registre obligatorii asociatie/fundatie

Buna ziua, va rog sa imi spuneti o asociatie/fundatie ce registre contabile obligatorii trebuie sa detina. Daca asociatia a fost infiintata in nov 2016 si are chitantele aferente constituirii + bonuri de benzina pt auto aflat in comodat - trebuie sa intocmeasca bilant la 2016 sau e destul declaratia de inactivitate? multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ALINAfenesan , utilizator 18:20, 17 Februarie 2017
Ong-urile depun obligatoriu bilant anual si d101. Sa aveti registrul de casa completat la zi.
Ultima modificare: Vineri, 17 Februarie 2017
george-neagu, moderator
in cazul in care se inregistreaza numa cheltuielile de constituire se poate face declaratie de inactivitate pt 2016, pe site la finante am gasit urmatorul paragraf : Prevederile de mai sus se aplică şi persoanelor juridice fără scop patrimonial.- publicat în data de 11.01.2017 (referitor la declaratia de inactivitate). multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatiile nonprofit andreea_florina andreea_florina Buna ziua. Pentru o asociatie de parinti a scolii, in care avem fonduri din 2% din salar, ce acte si declaratii trebuie depuse si intocmite? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Ong studențesc- legalitate AlinaMariaB AlinaMariaB Bună seara, Întrebarea sau problema mea aș putea să spun este una destul de ampla și legată și de legalitatea unui ONG. Fac parte dintr-un ONG ... (vezi toată discuția)
Declaratii asociatie sportiva georgianahandac georgianahandac buna seara ! ce declaratii la inceput de an se depune pentru o asociatie sportiva ? am un angajat depun 112 . multumesc (vezi toată discuția)