avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Problema virament bancar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Problema virament bancar

Problema virament bancar SEPA international.

In urma unui transfer bancar SEPA din strainatate (dintr-o tara din uniunea europeana), in contul meu curent la o banca in Romania, nu am primit banii; dar din contul din strainatate banii au fost debitati (in contul respectiv in internet banking se vede ca au fost trimisi).

Va rog sa imi spuneti cum sa procedez pentru a obliga cele doua banci sa clarifice problema si sa imi returneze banii.

Sper sa imi puteti raspunde cat mai rapid, problema a avut loc in data de 9 februarie 2017 si nu am rezolvat inca nimic. Multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Februarie 2017
iesiredinindiviziune, utilizator
Cel mai recent răspuns: Radufloryn , utilizator 09:57, 4 August 2017
:hm:
Ultima modificare: Duminică, 19 Februarie 2017
iesiredinindiviziune, utilizator
Bună ziua exact acceiași problema am si eu doar ca la mine sunt deja 3 sapt de cand astept sa_mi intre bani in cont in urma unui transfer sepa cu toate ca am dovada platii a celui care mi_a trimis banii si ași avea nevoie de un raspuns cum și dacă ați rezolvat problema pentru că si eu sunt in sceiasi situație și nu stiu ce sa mai fac vă multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cont bancar strain, in romania nu am primit banii, in strainatate arata ca au fost trimisi alle4295 alle4295 Buna ziua. Am un cont strain intr-o banca germana. De cateva zile nu primesc banii trimisi din Germania, de familie, in cont. Am fost sa intreb la banca in ... (vezi toată discuția)
Returnate de fonduri Alexven89 Alexven89 Buna ziua Acum o săptămână am facut un transfer bancar din contul meu deschis la o bancă din londra printr un serviciu online ,transfergo(numele ... (vezi toată discuția)
Bani trimisi din strainatate intr-un cont anulat luisa_toma luisa_toma Saptamana trecuta am trimisi niste bani din strainatate in Romania ( din cont in cont) Fiindca contul din Romania n-a fost folosit cam de 6 luni, s-a inchis ... (vezi toată discuția)