avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Ce documente trebuie să prezinte un vânzător de ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Ce documente trebuie să prezinte un vânzător de teren intravilan?

Bună ziua, aș dori să cumpăr un teren pentru construcția unei case. Vă să-mi spuneți Ce documente trebuie să prezinte vânzătorul terenului? Ce trebuie să verific înaintea semnării contractului de vânzare cumpărare și unde trebuie să mă adresez pentru a verifica? Vă mulțumesc anticipat pentru răspuns, cu respect Alexandru.
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 14:17, 19 Februarie 2017
Act de proprietate
Cadastru cu toata documentatia cadastrala (planuri, schite, etc.)
Extras de carte funciara pentru informare (in care sa nu fie inscrise sarcini sau servituti de trece pentru furnizori de utilitati energie, apa, gaz)
Certificat de atestare fiscala
Certificat de urbanism in vederea obtinerii autorizatiei de construire. In CU se vor regasi toate avizele si autorizatiile necesare ptr obtinere AC.
Ultima modificare: Duminică, 19 Februarie 2017
cyan, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am nevoie de un raspuns cu privire la ce inseamna ... mariustz mariustz Buna ziua, Am nevoie de un raspuns cu privire la ce inseamna schita cadastrala. Vreau sa cumpar un teren de la cineva, acesta neavand timp mi-a dat ... (vezi toată discuția)
Cum pot afla cine este proprietarul unei parcele vecine ? edu0939 edu0939 Din cauza unei erori a reprezentantului primariei care a marcat parcela s-a intrat cu constructia pe o parcela vecina. Am inteles ca avem nevoie de intelegere ... (vezi toată discuția)
Cumparare teren cu probleme pt constructie casa tripluX tripluX Buna seara! Vreau sa cumpar un teren intravilan 400 mp.de la o persoana care mi-a aratat ca si act doar un titlu de proprietate. A zis ca urmeaza sa faca ... (vezi toată discuția)