ContSters71920 
	    	Utilizator

ContSters71920 
	    	Utilizator	    

maktub 
	    	Utilizator

maktub 
	    	Utilizator	    

Gabriel Amironesei 
	    	Consilier juridic

Gabriel Amironesei 
	    	Consilier juridic	    

maktub 
	    	Utilizator

maktub 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 mihaibill	                   

Am urmatoarea problema si am incredere ca raspunsurile pe care le voi primi vor clarifica si alte cazuri de genul. Cu aceeasi problema am apelat si la avocati ... (vezi toată discuția)
	                    mihaibill	                   

Am urmatoarea problema si am incredere ca raspunsurile pe care le voi primi vor clarifica si alte cazuri de genul. Cu aceeasi problema am apelat si la avocati ... (vezi toată discuția)

MihaelaSm	                   

Buna ziua,
Vreau sa cumpar un imobil intr-un bloc care inca nu e construit de la un dezvltator, care mi a cerut 80% din suma la antecontract, intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
	                    MihaelaSm	                   

Buna ziua,
Vreau sa cumpar un imobil intr-un bloc care inca nu e construit de la un dezvltator, care mi a cerut 80% din suma la antecontract, intrebarea mea ... (vezi toată discuția)

fuzzydoe	                   

Doresc să achiziționez un apartament într-un imobil nou prin programul \\"Prima Casă\\" și ca să evit potențiale probleme, vreau să știu la ce ar ... (vezi toată discuția)
	                    fuzzydoe	                   

Doresc să achiziționez un apartament într-un imobil nou prin programul \\"Prima Casă\\" și ca să evit potențiale probleme, vreau să știu la ce ar ... (vezi toată discuția)