BUNA ZIUA, O INTREBARE AS DORI SA VA ADRESEZ:
EMITEREA DE CATRE INSTITUTII PRECUM PRIMARIA SAU ANAF, ACUM SUNT IN DUBII , NU STIU DACA EXISTA ASA CEVA, A UNUI COD CAEN SAU A UNEI AUTORIZATII PROVIZORII ANUALE SAU SEESTRIALE SAU PE O PERIOADA DETERMINATA IN VEDEREA EXERCITARII PRESTARILOR SERVICIILOR MUZIALE. PUN ACEASTA INTREBARE DEOARECE NU DORESC SA MI FAC PFA SAU SRL..SAU AF. IAR IN ACEASTA CAUZA AR FI PROBLEMA DE EMITERE FACTURA FISCALA PT CLIENTI. VA ROG SA MA INDRUMATI CUM CREDETI CA AR FI CEL MAI CONVENABIN ASA FEL INCAT SA FIU O PERSOANA CARE SA FIE INREGISTRATA LA UNA DIN INSTITUTIILE MAI SUS MENTIONATE ASA FEL IN CAT SA POT EMITE FACTURA FISCALA CU CHITANTA! VA MULTUMESC.
Din cate stiu eu, singura posibilitate pe care o aveti este de a va intregistra in una de formele de organizare mai sus mentionate. Atat timp cat desfasurati activitati comerciale si doriti sa emiteti factura. este necesar a fi inregistrat, măcar ca P.F.A.
Ganditi-va ca, pe langa bonurile fiscale pe care trebuie sa le emiteti, trebuie sa detineti si licente pentru muzica. O varianta convenabila, ca sa nu va infiintati o firma, ar fi sa va angajati la o firma care detine deja licente de difuzare a muzicii. In acest fel rezolvati si problema licentelor si cea a emiterii bonurilor fiscale