avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... ch intretinere incorecte
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

ch intretinere incorecte

Buna ziua ,
Va rog sa- mi spuneti unde pot depune o reclamatie pt urmatoarea speta
1, in vara trecuta in registram datorii la intretinere motiv pentru care mi-am instalat un boiler si am blindat teava de apa calda am instiinta asociatia dar nu am primit acceptul.Nu am nici un act doveditor de la asociatie cum ca mi-au acceptat bilndarea
2 in plus in fiecare luna de atunci imi calculeaza consum apa calda mai mult chiar decat ma duc si declar
3.acum am primit titlul executoriu pentru o suma de 33000 inclusiv penalitati
Cum pot rezolva aceasta situatie din care nu vad iesire ? pt in continuare mi se pune apa calda la calculul ch lunare desi nu consum ???

Multumesc pt ajutor
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 21:11, 1 Martie 2017
nebunica a scris:
Cum pot rezolva aceasta situatie din care nu vad iesire ?

Platiti-va restantele, datoriile, asa cum fac si vecinii dumneavoastra si ati rezolvat problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie stabilire consum apa rece la peste 45 mc/pers botalca botalca Administratia blocului a decis prin lista de plata pentru luna noiembrie ca pentru consumul contorizat la apa rece de 808 lei sa se imparta pe 81 persoane ... (vezi toată discuția)
Repartizare diferentele apa Stefanescu Anca Stefanescu Anca suntem o familie de trei persoane(eu,sotul si copilul de 3 ani)si locuim iintr-o garsoniera ,intr-un bloc din sectorul 3 ,din luna iunie.Blocul are contor de ... (vezi toată discuția)
Repartizarea cheltuielilor facturate de asociatie pe consumul de apa din apartamente vladut2 vladut2 Locuiesc intr-un cartier cu toate blocurile contorizate la nivel de bransament si in apartamente. Cum se repartizeaza cheltuielile facturare de asociatie pe ... (vezi toată discuția)