avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 239 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mosternire dividende
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mosternire dividende

Buna ziua. Am primit ieri de la Judecatorie o chemare in Instanta in urma cererii unchiului meu de a deveni mostenitor unic pe niste actiuni ale bunicului. In urma decesului bunicului, mostenitori au ramas tata si unchiul, dar in urma decesului si tatalui meu am ramas 4 copii si mama, sotie supravietuioare. Unchiul a deschi proces de mostenire, vreau sa stiu daca valoreaza ceva actiunile bunicului si are rost sa ne zbatem pt a castiga procesul. 6 actiuni S.I.F Banat, 5 act SIF Moldova, 4032 act SIF Transilvania, 38 act SIF Muntenia, 10 act SIF Oltenia.
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 14:13, 21 Februarie 2017
Pana la valoare, conteaza daca tatal dv. a acceptat succesiunea, ce scrie in actiune etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pret actiune valcris valcris Buna ziua. Puteti sa-mi spuneti si mie care este pretul actual al unei actiuni la SIF ? Multumesc. (vezi toată discuția)
Contributii sociale anaf Carmen0371 Carmen0371 Buna ziua. Am si eu cateva intrebari si va rog sa ma ajutati cu un raspuns la ele. Eu locuiesc din 2001 in strainatate, dar figurez inca cu domiciliul in ... (vezi toată discuția)
Actiuni Carmen1234578 Carmen1234578 Părinții mei au 2 certificate de actionari.in 1996 au cumparat 80 de actiuni la societatea Dezrobirea constanta. Mai valoreaza ceva? Le mai putem vinde in ... (vezi toată discuția)