avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Se poate da amenda pt.nerespectare proiect casa daca ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Se poate da amenda pt.nerespectare proiect casa daca autorizatie de constructie este inca valabila?

Buna ziua,de curand am cerut receptia la casa stiind ca atunci cand s-a construit s-a respectat proiectul (casa a fost facuta de socri pt.noi ,noi fiind la munca in Spania).au venit cei de la primarie si politia locala si au spus ca nu este in regula si ca va trebui sa platim amenda de 1000 ron pt.nerespectare proiect.acum facem actele pt.modificare de proiect sa intram in legalitate.intrebarea mea este; ne poate amenda sau este ilegala amenda ca nu am respectat proiectul ,nestiind ca nu este ok?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:12, 21 Februarie 2017
Atatr timp cat nu a fost respectat proiectul tehnic,autoritatile in drept sunt abilitate sa verifice si eventual sa aplice sanctiuni
Chiar daca exista autorizatie de constructie in termen de valabilitate dar nu a fost respectat proiectul este temeinic si legal sa fie dispusa sanctiune

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectarea constructiei - amenda? element94 element94 Buna ziua. Recent vroiam sa fac receptia unei case familiale. Doarece nu am respectat proiectul initial mi-sa spus sa fac altul. Am ales un alt proiectant ( ... (vezi toată discuția)
Autorizatia de constructie alex voiculescu alex voiculescu buna ziua am si eu o problema.am construit o locuinta la un metru de limita de proprietate si cei de la primarie nu pot sau nu vor sa mi elibereze autorizatia ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca care sa tina loc de act de proprietate SANTIER SANTIER Buna ziua! In cazul in care am executat o casa cu depasirea pe inaltime a prevederilor din autorizatie - care acum este expirata (in loc de o magazie ... (vezi toată discuția)