IRIS AG BROKER de ASIGURARE 
	    	Consultant asigurari

IRIS AG BROKER de ASIGURARE 
	    	Consultant asigurari	    

~ final discuție ~
 cristina adriana	                   

Buna ziua,
 Ma intereseaza daca polita de asigurare in cazul creditului ipotecar se poate incheia doar cu banca unde s-a contractat creditul si daca se poate ... (vezi toată discuția)
	                    cristina adriana	                   

Buna ziua,
 Ma intereseaza daca polita de asigurare in cazul creditului ipotecar se poate incheia doar cu banca unde s-a contractat creditul si daca se poate ... (vezi toată discuția)

irinuca21	                   

Buna ziua!
Am un credit ipotecar de cca 70000 euro pentru casa. Pt acest credit am incheiat o asigurare ce e cesionata in favoarea bancii.
Daca doamne ... (vezi toată discuția)
	                    irinuca21	                   

Buna ziua!
Am un credit ipotecar de cca 70000 euro pentru casa. Pt acest credit am incheiat o asigurare ce e cesionata in favoarea bancii.
Daca doamne ... (vezi toată discuția)

przybilla	                   

Buna! Am cateva dileme legate de asigurarea imobilului cumparat prin Prima Casa. Dupa cum stim, acest program obliga cumparatorul sa asigure locuinta impotriva ... (vezi toată discuția)
	                    przybilla	                   

Buna! Am cateva dileme legate de asigurarea imobilului cumparat prin Prima Casa. Dupa cum stim, acest program obliga cumparatorul sa asigure locuinta impotriva ... (vezi toată discuția)