avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Stimulent sau nu
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Stimulent sau nu

Am si eu o intrebare pt Kyandra daca poate sa mi raspunda si vede mesajul, sunt functionar public cls I plecând de la încadrarea de 1624lei, in 2010 luam 15 % din amenzi si majorari conf.art 227 din OG 92/2003; as vrea sa stiu daca aceste sume trebuiau incluse in salariul de baza incepand cu 01.01.2011, fiindcă ele au fost adăugate ca stimulent si nu li s a aplicat nici o mărire,as putea sa aflu si eu care ar fi fost salariul meu incepand cu 01.02 2017? Mentionez ca am gradatia 5 si coeficientul 3,61. Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 17:31, 28 Februarie 2017
Multumesc mult! Eu stimulentele le am luat as mai putea schimba ceva in ce priveste recalcularea cu cei 10% si 12% si acesti 20 % dar stimulentele sa fie incluse in báza? De ce temei legál sa má leg?
Eu v-am facut calculul la salariul pe care ar trebui sa-l aveti in acest moment, cu stimulentele incluse in baza, insa nemajorate pana la aparitia oug 2/2017 (singura care nu mai face precizarea ca suma compensatorie provenind din media stimulentelor nu se majoreaza). V-am majorat si media stimulentelor, odata cu baza, cu ultimul spor de 20% primit la 1 februarie. Daca salariul dvs actual este sub ce am calculat eu, puteti cere recalcularea pe ultimii 3 ani, in baza Codului Muncii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subiect: drepturi salariale mihaelaberceanu mihaelaberceanu Buna ziua, In luna noiembrie 2016 am participat la concurs pentru functia publica de executie inspector clasa I, grad profesional asistent (conditie ... (vezi toată discuția)
Discriminare sau incadrare salariala necorespunzatoare functionar public iustin78 iustin78 Sunt functionar public de executie inspector clasa I, grad profesional principal in cadrul unei primarii. In luna septembrie 2016 in urma trecerii la gradatia ... (vezi toată discuția)
Calcul drepturi salariale functionar public vali.herea vali.herea Buna ziua, Sunt incadrata ca functionar public,studii S, inspector,grad profesional asistent, clasa de salarizare 40, gradatia 5, cu o vechime in munca de ... (vezi toată discuția)