avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Renuntare la urmarire penala-suspendarea dr. de a ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Renuntare la urmarire penala-suspendarea dr. de a conduce pe o perioada de 90 de zile

Am primit renunțarea urmăririi penale si mi s a suspendat dreptul de a conduce pe o perioada de 90 zile si zice sa ma duc sa dau examinarea. Daca dau examinarea mi se va reduce pedeapsa sau dau examinarea doar ca sunt obligată? Mulțumesc !
Cel mai recent răspuns: Madalinaflori1 , utilizator 00:18, 26 Februarie 2017
Buna ziua!

Daca sunteti obligata, atunci nu vi se reduce perioada de suspendare.

Cu stima.
Mulțumesc frumos. Si cum ar trebui sa fie ca sa mi se reducă ? Imi scrie ART 106 Oug 195/2002.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rezolutia parchetul de pe langa judecatoria sectorului 6 alex1088 alex1088 buna ziua! anul trecut in iunie am lovit o persoana pe trecere de pietoni de atunci am tot prelungit dovada de circulatie! astazi am fost sa prelungesc dovada ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat in baza art. 106 alsalieri alsalieri Buna ziua! In urma accidentului produs in data de 27 dec 2009 mi-a fost retinut permisul pana la solutionarea procesului de NUP. Mi s-a dat NUP in data de 4 ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis auto stefan-emil stefan-emil Buna ziua.,am primit urmatoarea instiintare de la politie-serviciul rutier; ,,Avand in vedere Sentinta Penala nr.xxx/17.05.2016,definitiva la 31.05.2016 a ... (vezi toată discuția)