avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Intretinere bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Intretinere bloc

Buna ziua ! As dori sa stiu ,de la ce varsta se pun copii la intretinerea de la bloc ? Copilul meu are doar 9 luni si deja a fost trecut la intretinere. E normal ?
Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Bubbles2017 , utilizator 22:37, 9 Martie 2017

Asadar, copilul dvs. este p e r s o n a cu acte in regula, recunoscut de familie , integrat in colectivitate. Ce atata suparare monseure?
Sa va traiasca copilasul si dvs. sa fiti sanatosi!!!
Am pus doar o intrebare simpla,nu mi-am expus supararea,ci curozitatea legat de acest subiect. A degenerat discutia fara rost dar si asa va multumesc tuturor pentru raspunsuri !
Si caini consuma curent,apa,gunoi,lift,aia mai si put ( din pacate ) si trebuie sa le suportam mirosul dar vaii ..nu sunt persoane ,sunt animale,nu-i asa ? Ce ne facem in cazul asta apropo de cateva raspunsuri de aici legat de consumul bebelusilor la intretinere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intretinerea la bloc pt un copil irinukiry irinukiry As dori sa stiu daca un bebelus nu are facilitati la intretinere? Trebuie sa plateasca intretinerea cat un adult? Nu mi se pare normal si corect pentru ca el ... (vezi toată discuția)
Nou nascut cand se adauga la intretinere kisanca kisanca buna ziua, Ma poate ajuta cineva.. sa-mi spuna cand se adauga un nou membru de familie la intretinere la ascociatia de locatari, un nou nascut, bebe al meu ... (vezi toată discuția)
Imobil nelocuit nicki nicki Sunt proprietarul unui apartament in care nu locuiesc, fiind plecat din tara. Din cand in cand, pe acolo, mai trece mama mea pt. a verifica apa, curentul, etc. ... (vezi toată discuția)