avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1494 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Rezidential sau nerezidential apartament inchiriat de ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Rezidential sau nerezidential apartament inchiriat de catre persoana juridica pentru locuit

Un apartament in proprietate unei firmei inchiriat cu o suma lunara catre o persoana fizica pentru locuire se considera rezidential sau nerezidential in scopul stabiliri impozitul de cladire ?

Vreau sa mentionez ca chiriasul nu are sediu firma in apartament si nici nu desfasura vreo activitate economica.
#-o:#-o
Multumesc pentru raspunsuri
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 10:54, 1 Martie 2017
Este rezidențial.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declarare spatiu: rezidential sau nerezidential kalyana kalyana Buna seara Am urmatoarea situatie In anul 2015,am construit un spatiu pe persoana fizica,care ulterior a devenit in urma unui contract de comodat intre mine ... (vezi toată discuția)
Impozitul pentru apartamentele inchiriate la firme vasilemb vasilemb Inchiriez un apartament la o firma pentru sediu social si unul la alta firma pentru punct de lucru. Cu cat se majoreaza cota de impozit pentru cele 2 ... (vezi toată discuția)
Noul cod fiscal/impozite si taxe locale mtr090035 mtr090035 Buna ziua, sunt persoana fizica,detin un apartament pe care l-am inchiriat unei firme cu destinatie punct de lucru-salon de ingrijire/cosmetica ... (vezi toată discuția)