avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 973 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Reabilitare cazier
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Reabilitare cazier

Buna ziua , as dori sa aflu daca pot beneficia de reabilitare de drept .
In 07.06.2012 am fost condamnat la 1,6 ani inchisoare cu executare , am executat aproximativ un 1 an dupa care am fost eliberat conditionat la data 16.04.2013 .
Am scos cazierul si apare in el condamnarea pe care am avut-o .
Cel mai recent răspuns: Fisdan , utilizator 19:55, 27 Februarie 2017
Buna seara!

Trebuia sa fiti reabilitate de drept. Faceti cerere la serviciul caziere, iar daca nu se rezolva asa, faceti cerere la instanta.

Cu stima.
Va multumesc pentru rapuns .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitare cazier suspendare conditionata Danut77 Danut77 Buna ziua, sunt Danut si am primit pentru savarsirea infractiunii prevazute de art.87 al.1 din OUG 195/2002 republicata, condamnare la 6 luni de inchisoare ... (vezi toată discuția)
O persoană a fost condamnată în ianuarie 2016 la 1 an închisoare fără executare și termen de încercare 2 ani. În ce an se va reabilita de drept cazierul? crutescualexandra crutescualexandra Buna ziua! Daca o persoana a fost condamnata la 1 an inchisoare fara executare si termen de incercare 2 ani, in ce an se va reabilita de drept cazierul? ... (vezi toată discuția)
Aparitii in cazierul judiciar cezarc_tin cezarc_tin Am fost condamnat definitiv in decembrie 2006 la 2 ani inchisoare pt complicitate la furt calificat si luare de mita, am inceput efectuarea pedepsei la 29 ... (vezi toată discuția)