avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Cazier fiscal
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Cazier fiscal

Bună ziua. Certificatul de cazier fiscal pentru persoane fizice se eliberează la orice organ fiscal sau doar la cel arondat conform domiciliului?
Cel mai recent răspuns: NOVACONTEXPERT , utilizator 16:25, 28 Februarie 2017
(1) Cererea de eliberare a certificatului de cazier fiscal, în cazul contribuabililor persoane fizice se depune la orice organ fiscal competent în eliberarea certificatului de cazier fiscal, personal sau de reprezentantul legal/împuternicitul acestuia pe bază de procură autentică/împuternicire avocațială, indiferent de domiciliul fiscal al contribuabilului.

(2) Cererea de eliberare a certificatului de cazier fiscal în cazul contribuabililor persoane juridice sau entități fără personalitate juridică se depune la orice organ fiscal competent în eliberarea certificatului de cazier fiscal, indiferent de domiciliul contribuabilului, de către reprezentantul legal al acestora sau prin reprezentant pe bază de mandat întocmit conform legii. În cazul depunerii cererii de către reprezentantul legal al persoanelor juridice, acesta are obligația de a prezenta documente care să ateste calitatea de reprezentant legal.

Sursa:Ordonanta 39/2015

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde solicit cazierul fiscal pentru deschidere pfa? Sorin_mn Sorin_mn Buna ziua, va rog sa ma lamuriti si pe mine daca se poate, in legatura cu acest subiect: nu stiu sigur daca am sau nu cazier fiscal, deoarece o firma la care ... (vezi toată discuția)
Procedura obtinerii certificatului de atestare fiscala incepand cu 1 iulie 2011 Valentin_buzau Valentin_buzau Pe cine intereseaza o sa dau cateva detalii despre Procedura obtinerii certificatului de atestare fiscala incepand cu 1 iulie 2011 . link: ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea firmei la adm financiara albertinap albertinap ce presupune inregistrarea unei societati la administratia financiara? Sunt taxe de platit? Cu ce acte trebuie mers acolo? (vezi toată discuția)