avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 402 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Majorare taxa salubritate
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Majorare taxa salubritate

Am auzit de la cativa administratori ca firmele de salubrizare vin cu noi contracte ce cuprind sume majorate la ridicarea gunoiului menajer . V-ati confruntat cu asa ceva ? Inteleg ca majorarea e semnificativa , cam 30% .
Interventie moderator

@sunteu10

Noi, aici, discutam chestiunea la blocuri unde sunt asociatii de proprietari, nu la case.:acute:
Si nu e vorba despre contract care la blocuri se face pe intreaga asociatie si unde se estimeaza cantitatea totala, ci pe fiecare proprietar din bloc aparte.

Cand raspundeti, va rog, sa cititi cu atentie si ce se intreaba, si ce se raspunde, ca sa va situati in context.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tobogan gunoi PetruD PetruD Buna ziua. Locuiesc intr-un bloc de 10 etaje dotat cu tobogan pentru colectarea gunoiului. De curand au aput afise cu o adresa de la primarie care ... (vezi toată discuția)
Contestare contract de salubrizare(gunoi municipal) racu3949 racu3949 Buna . Detin un magazin mixt in loc MOLDOVA NOUA din 2007. Am contract de salubrizare (gunoi) cu o firma din localitate.pe termen de 10 ani .Cand am incheiat ... (vezi toată discuția)
Taxa salubritate ar trebui platita diferentiat miorica miorica Taxa pe gunoi ar trebui platita diferentiat. Nu pot sa cred ca o persoana cu venituri mici care nu consuma mult, care nu isi permite sau nu vrea sa consume ... (vezi toată discuția)