avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Documentatie licitatie
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Documentatie licitatie

Buna ziua,

Am urmatoarea speta: organizez o licitatie pt inchirierea unui spatiu bauturi calde. In documentatia de atribuire am solicitat cateva certificari ISO de calitate. Unul dintre operatori mi-a cerut lamuriri prevederile legale conform carora am cerut aceste certificate. Va rog un raspuns dpdv juridic. Multumesc
Cel mai recent răspuns: aliali00 , utilizator 12:24, 9 Martie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Buna ziua. Multumesc pentru raspuns. As mai dori sa ma ajutati cu urmatoarea intrebare: Cerand 3 standarde de calitate ISO, considerati ca este o ingradire a operatorilor economici? Care este cadrul legal care ma ajuta in acest sens?
Multumesc mult,
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de oferta neagumarius neagumarius Buna ziua. Ma intereseaza urmatorul aspect: am un srl si doresc sa particip la o cerere de oferta, pentru un contract de servicii. In fisa de date este ... (vezi toată discuția)
Achizitii publice lauraluro lauraluro Buna ziua Legat de ISO- autoritatile contractante cer prin documentatii ISO 14001, 18001 pt servicii de proiectare de exemplu.....la serviciile de proiectare ... (vezi toată discuția)
Inregistrare iso bogoslov bogoslov Buna ziua, Am cumparat produse de curatenie de la o companie cu intentia de a le vinde in Marea Britanie. Am incheiat contract de exclusivitate cu respectiva ... (vezi toată discuția)