Am imprumutat o bicicleta unui prieten (mai mult datorita lipsei spatiului de depozitare) contra unei garantii de 500 lei (pentru eventualele dau produse acesteia in momentul in care o recuperam). Este vorba de o bicicleta CUBE care este stantata cu o serie, trecuta de asemenea si in actele de proprietate care sunt pe numele meu, bicicleta avand o valoare de 4200 lei ca cumparare, cu bonul atasat la actele de proprietate. Cand am vrut sa o recuperez acesta a cerut suma de 1500 lei, iar eu, nereusind sa ma inteleg cu acesta pe cale amiabila, am depus o plangere la politie. Acum, dupa ce a fost citat, prietenul acesta m-a contactat spunandu-mi sa ma prezint la politie maine. Am sunat la sectia respectiva, am discutat cu persoana care se ocupa de caz si mi-a mentionat ca va contacta procurorul pentru a cere aprobarea unui test poligraf.
Test poligraf
Papyvet
Buna seara. Am o intrebare in legatura cu un caz. Am imprumutat o bicicleta CUBE unui prieten contra unei garantii de 500 lei (pesntru eventualele daune, ... (vezi toată discuția)