avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Test poligraf
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Test poligraf

Am imprumutat o bicicleta unui prieten (mai mult datorita lipsei spatiului de depozitare) contra unei garantii de 500 lei (pentru eventualele dau produse acesteia in momentul in care o recuperam). Este vorba de o bicicleta CUBE care este stantata cu o serie, trecuta de asemenea si in actele de proprietate care sunt pe numele meu, bicicleta avand o valoare de 4200 lei ca cumparare, cu bonul atasat la actele de proprietate. Cand am vrut sa o recuperez acesta a cerut suma de 1500 lei, iar eu, nereusind sa ma inteleg cu acesta pe cale amiabila, am depus o plangere la politie. Acum, dupa ce a fost citat, prietenul acesta m-a contactat spunandu-mi sa ma prezint la politie maine. Am sunat la sectia respectiva, am discutat cu persoana care se ocupa de caz si mi-a mentionat ca va contacta procurorul pentru a cere aprobarea unui test poligraf.
Persoana respectiva spune ca i-am vandut-o... ceea ce nu este adevarat ... el de fapt cere banii ptr ca asa se considera el "smecher"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Test poligraf Papyvet Papyvet Buna seara. Am o intrebare in legatura cu un caz. Am imprumutat o bicicleta CUBE unui prieten contra unei garantii de 500 lei (pesntru eventualele daune, ... (vezi toată discuția)
Politia locala abuz serviciu. help Leonard999 Leonard999 Acum 1-2 saptamana am fost oprit de politia locala in parc. Motivul, viteza prea mare in parc cu bicicleta. Asistentul m-a asigurat ca este avertisment, mi-a ... (vezi toată discuția)
Situatie test poligraf andrewculda andrewculda Buna ziua! Ma numesc Andrei Culda, sunt inscris nou pe acest forum tocmai pentru a afla raspuns la cateva intrebari. In urma cu ceva timp un coleg de-al ... (vezi toată discuția)