Buna ziua! Am CIM suspendat de aproape 2 ani(in iunie ) . Cauza acestei suspendari a fost un dosar penal care ramas definitiv in anul 2015 luna mai.Este mentionat in suspendare ca pana la ramanerea definitiva a dosarului penal. Aceste dosar penal nu a fost din vina angajatorului. In luna mai cand a ramas definitiv dosarul penal am facut cerere catre institutie sa imi reiau activitatea suspendata. Mentionez ca am o condamnare sub supraveghere de 3 ani dar fara sa am vreo interdictie de instanta ca nnu mai pot sa imi exercit functia detinuta. dar in regulamentul intern nu mai am voie sa fiu casier deoarece am cazier. Va rog sa imi spuneti ce am de facut in aceasta situatie . Multumesc
Buna seara! Am depus cererea de inceperea serviciului si fara nici un raspuns in contextul in care nu mai au baza legale de desfacere a CIM. Astept de 10 luni sa imi reiau activitatea.
Actionati in instanta angajatorul pentru plata salariilor restante ( de la data ramanerii definitive a sentintei si pana in prezent ) deoarece suspendarea dvs a expirat la momentul ramanerii definitive a sentintei . Nimeni nu poate fi suspendat la nesfarsit sau ... CIM-ul dvs este deja inchis , fara ca dvs sa aveti cunostinta . Oricum , in instanta o sa aflati cum sta situatia .