avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca suspendat!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca suspendat!

Buna ziua! Am CIM suspendat de aproape 2 ani(in iunie ) . Cauza acestei suspendari a fost un dosar penal care ramas definitiv in anul 2015 luna mai.Este mentionat in suspendare ca pana la ramanerea definitiva a dosarului penal. Aceste dosar penal nu a fost din vina angajatorului. In luna mai cand a ramas definitiv dosarul penal am facut cerere catre institutie sa imi reiau activitatea suspendata. Mentionez ca am o condamnare sub supraveghere de 3 ani dar fara sa am vreo interdictie de instanta ca nnu mai pot sa imi exercit functia detinuta. dar in regulamentul intern nu mai am voie sa fiu casier deoarece am cazier. Va rog sa imi spuneti ce am de facut in aceasta situatie . Multumesc
Cel mai recent răspuns: DanielaH1968 , utilizator 11:56, 5 Martie 2017
Da am 10 zile sa formulez apelul din momentul primirii. Ce sanse am la apel? Pt ca judecatorii de fond nu au tinut cont de nimic din ce am depus la dosar atat eu cat si angajatorul. Multumesc
Cam greu de precizat ce sanse aveti ... in situatia in care instanta de apel constata ca prima instanta a gresit, atunci exista posibilitatea sa va fie admis apelul.
Multumesc!
Si care a fost motivul cauzei ( la fond ) ? Daca nu au fost drepturile salariale , puteti deschide o noua actiune numai pentru aceasta cauza . Avand in vedere ca drepturile salariale se judeca in regim de urgenta si sunt executorii de drept , consider ca aceasta trebuia sa fie prima actiune ...
Buna ziua! A fost emiterea unei decizii de inceperea serviciului cu toate drepturile salariale si daune cominatorii de intaziere a emiterii deciziei in contextul in care dosarul penal a ramas definitiv in luna mai 2016 pe 24. Cerea a fost depua in 30 mai 2016 si actiunea in judecata in luna sep 2016.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal vasiliu ruxandra vasiliu ruxandra a fost prins conducand fara permis si cu alcolemie. I sa intocmit dosar penal si dupa 6 ani a fost judecat iar sentita definitiva a fost de 8 luni cu ... (vezi toată discuția)
Condamnare cu suspendare in urma accident auto draude draude Buna ziua, Anul trecut in luna februarie am fost condamnat de catre Curtea de Apel Bucuresti la 3 ani si 9 luni inchisoare cu suspendare in urma unui accident ... (vezi toată discuția)
Recurs ramas fara obiect codulmuncii codulmuncii Buna ziua. Am castigat in fond anularea incetarii c.i.m. Dupa pronuntare, a doua zi intimata a dispus de buna voie reintegrarea, insa fara plata salariilor ... (vezi toată discuția)