avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Declaratie notariala
Discuție deschisă în Traduceri

Declaratie notariala

Buna ziua! Am de facut o declaratie notariala din care sa rezultate ca nu am venituri pentru a servii surorii mele la dosarul pentru bursa sociala. Daca fac.declaratia notariala in Germania si o trimit prin fax la tradus in Romania este valabila sau trebuie obligatoriu originalul?? Va multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Mihaelaanuta , utilizator 22:32, 4 Martie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bursa socială student, parintele plătește taxe in doua tari. Michi2475 Michi2475 Buna ziua. Va rugam sa ne spuneti dacă din punct de vedere legal, băiatul nostru din România poate beneficia de bursa socială la facultate in următoarele ... (vezi toată discuția)
Declaratia cu acordul tatălui pentru călătoria copilului cu mama se poate face la orice notar, sau trebuie făcută la consulat? Ana Maria Alice Ana Maria Alice buna ziua ,am si eu o intrebare vreau sa merg in romania sa imi schim buletinu impreuna cu fica mea de 2 si 3luni de unde obtin declaratia cu acordul tatalui ... (vezi toată discuția)
Schimbare de nume in acte - dupa casatoria cu un cetatean german petro_lore petro_lore buna, in august ma casatoresc in germania cu cetatean german; as dori sa stiu ce acte trebuie schimbate dupa casatorie(in urma schimbarii numelui) si cat ... (vezi toată discuția)