avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1362 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... evacuare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

evacuare

Mama mea este unic proprietar al apartamentului in care locuieste impreuna cu fiica si cu ginerele.In urma unor neintelegeri mama vrea sa schimbe mobila din casa si sa dea afara mobila lor.Cum sa poate proceda?ei se vor opune deoarece nu au unde sa duca mobila...cum sa procedez sa nu fie probleme?mam gandit sa le dau o notificare in scris cu un termen de vreo saptamana si apoi pur si simplu o dau afara.Este buna solutia?Ajutati-ma va rog
Cel mai recent răspuns: Eugenia Constantin , Avocat 14:19, 18 Septembrie 2009
#-o
Oare chiar s-ar indeplini elementele constitutive ale infractiunii de furt daca doamna scoate in strada bunurile dupa ce a facut o notificare in acest sens? Nu cred. Practic dansa arunca bunurile pe care nu mai accepta sa le depoziteze in locuinta proprietate personala. Oricum solutia legala este evacuarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicitare ajutor chris76 chris76 Buna ziua! Locuiesc in apartamentul proprietate al fostei sotii impreuna cu cei 2 copii rezultati din casatorie,care mi-au fost incredintati mie dupa divortul ... (vezi toată discuția)
Probleme cu concubinu backar21 backar21 buna ziua as vrea sa stiu ce pot face si unde trebuie sa merg sa il pot da afara din casa mamei menle pe concubinul acesteia care a devenit insuportabil ne ... (vezi toată discuția)
Concubinaj HDanHD HDanHD Buna ziua, in cazul in care cei doi parinti nu se mai inteleg si traiesc prin concubinaj de 25 de ani,si unul din parinti (care este si proprietarul ... (vezi toată discuția)