Nu imi doresc si nu oblig sau nu incerc sa oblig userul la nimic. Familia lui, deciziile lui. Consecintele actiunilor lui si le trage singur, nu le simtim eu sau dumneavoastra. deci, pe MINE nu ma afecteaza deciziile lui.
Insa dat fiind faptul ca ne aflam pe un forum unde se cer sfaturi legale, pot sa va spun ca dusul la scoala cu ciocolatale si atarnatul pe la poarta scolii unde doar doar s-o uita copilul la tine, nu e trecut in lege. Mai ales cand singur spui ca e alienat copilul, ca nu ti se permite sa-l vezi, ca acum nici la psiholog nu are chef mama sa-l duca si nici nu o sa-l duca.......
Ce vreti altceva sa spun omului, sa il mint ca sa nu va stric dumneavoastra vadul? Imi pare rau, nu pot minti, nu cred ca isi va rezolva problemele cu abordarea pasnica, nu cand s-a ajuns asa departe.
Da domle, va fi bine, continua cu 3 milka, du-te un an de zile la sedintele cu parintii, cumpara acuarele, asteapta in fata blocului in ploaie si frig si trimite scrisori saptamanal. Garantat vei avea o relatie fireasca si normal cu copilul tau in 12 luni de la acest mesaj. Ce bine ma simt ca am mai salvat un copil de la abuz.......
Insa alooooo, realitatea e alta, sau realitatea pe care eu o vad e alta si anume ca omul asta si cu copilul lui, desi aveau niste drepturi le-au fost flagrant inculcate. Parintele care alieneaza in halul asta nu va sta sa se uite ca celalalt vine la sedinte cu parintii, va gandi doar ca nenorocitul persecuta copilul, nu va gandi ca celalalt aduce acuarele, va gandi ca e zgarcit, ca a adus DOAR acuarele copiului, nu va gandi ca tatal asteapta in fata blocului doar sa-si vada copilul, va suna la politie sa zica ca o ameninta........ nu cunoasteti deja povestea atat de bine?
un barbat adevarat nu va lovi (metaforic, sa nu mai vorbesc de sensul propriu) niciodata mama copilului lui.
Evident ca nu, daca e o mama normal insa daca iti abuzeaza copilul.....iti salvezi copilul doamna.
Si asta din doua motive: un barbat adevarat nu se razboieste cu o femeie si un barbat adevarat protejeaza pe mama copilului lui
Ce bine ca ati gasit definitia barbatului adevarat insa uitati un lucru si anume ca dupa divort barbatul nu mai are de-a face nimic cu mama copilului lui. Doamna nu mai e grija sau responsabilitatea lui. Ea e mama, mai presus decat orice chiar si decat copil. Insa eu ca parinte, ca barbat va spun ca pentru mine copilul e pe primul loc, nu sotia. Noi doi dam bucatile mai bune copilului, nu iau de la copil sa dau ei si nici invers. Noi doi protejam copilul nu copilul ne protejeaza pe noi.
Dnule utilizator, insistati la DGASPC, cereti monitorizarea programului, au obligatia sa o faca.
Sigur ca da, au obligatia sa o faca dar mama nu are obligatia sa accepte. Se face un raport conform caruia mama nu si-a dat concursul la efortul lor si.......ah da, nu se mai intampla nimic dupa #-o Foarte multi parinti alienati au participat la programul asta. De fapt sunt plangeri la politie pentru ca cei de la DGASPC au incercat sa-si faca treaba pentru ca alienatorilor nu le convine sa fie deranjati. Deci da, ati gasit alta solutie geniala care cel mai probabil nu va schimba nimic in situatia userului.