avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 380 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... vrau sa dau in judecata Carpatica asig
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

vrau sa dau in judecata Carpatica asig

La 29 august un baiat asigurat la carpatica asig intro curba a intrat pe contrasens si ma lovit producidumi pagube constatate de inspectorul de la carpatica asig.mia inminat un document de introducere a auto in reparatii. dupa 6 zile miau dat un email prin care spun ca de la sibiu au spus ca nu am fost lovit de un auto ci din alt motiv masina e lovita.vreau sa intreb unde ii dau in judecata la sediul lor social la sibiu sau la botosani unde au sucursala.si unde dau i judecata la judecatorie sau la tribunal multumesc
Cel mai recent răspuns: Alexandru Stratopol , Consilier juridic 09:20, 17 Decembrie 2009
Competenta de solutionare a acestei plangeri revine judecatoriei Botosani.
Asiguratorul nu va poate refuza plata reparatiilor fara un motiv temeinic. A fost prezentat in mailul primit acest motiv sau a fost doar zic ca nu masina resptectiva a cauzat daunele?
Intr-adevar, instanta competenta este Judecatoria Botosani.Trebuie sa formulati actiune in pretentii conform.art.998-1000 c.civ.,actiune care trebuie dovedita cu probatoriii cu acte,interogatoriu,martori si expertiza .Cel mai bine pentru dvs.este sa apelati la serviciile unui avocat pentru soltionare a cauzei in cel mai profesionist mod.
Judecatoria Botosani . Pretentiile evaluabile in bani ,inainte de introducerea cererii de chemare in judecata trebuie incercat a fi solutionate pe cale amiabila.
Cu stima
va multumesc frumos pentru sfat .asa voi face .intii amiabil apoi judecatorie si asa mai departe. multumesc tuturor
In aceeasi situatie sunt si eu...:(( . Sunt curios cum ti s-a rezolvat problema. Eu azi am facut o reclamatie la csa si sper sa se rezolve problema cat mai repede

Alte discuții în legătură

Recuperare paguba irbo irbo buna ziua. zilele trecute am fost loviti de o masina apartinand unei societati comerciale. societatea are rca la carpatica. astazi am fost la carpatica pentru ... (vezi toată discuția)
Carpatica nu imi plateste dauna produsa de asiguratul lor nininini nininini Am avut un accident ,la o coloana de masini m-am oprit iar in din spate am fost lovit de un Opel apoi fiind proiectat mai departe in alta masina.Am fost la ... (vezi toată discuția)
Probleme asigurare - carpatica !!!!! anamariamed anamariamed Va rog din suflet sa ma ajutati . #-o #-o #-o Anul trecut am fost implicata intr-un accident rutier cu inca 2 masini, eu fiind cel din mijloc. Asiguratorul ... (vezi toată discuția)