avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 285 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Nucul vecinului plantat la 2,5 metri de casa mea
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Nucul vecinului plantat la 2,5 metri de casa mea

Buna seara.Vecinul meu are un nuc plantat(cu 15-18 ani in urma) la 2,5 m de locuinta mea.Nucul are o coroana foarte mare ce se intinde peste acoperisul de tigla al casei mele.Anul trecut cand am sapat in curte langa pivnita casei,canal adanc de 1 metru pentru teava de apa rece de la boiler ,am dat de radacinile nucului (nefiind alt copac in apropiere)care au trecut prin fundatia casei(sau pe sub fundatie).Vecinul nefiind acasa,eu am terminat lucrarea cu teava de apa iar cand sa intors vecinul i-am explicat problema cu nucul,ca trebuie taiat ca o sa-mi crape fundatia la casa.Tigle sparte de crengile nucului cand sufla vantul,iar toamna cand incep sa cada nucile(nuci foarte mari,aproape cat un ou de gaina),parca sant sub bombardamentNu pot sa-l conving pe cai amiabile sa taie nucul sub nici o forma.
Rog un sfat , ce pot face pentru a rezolva aceasta problema cu nucul vecinului.Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters220737 , utilizator 22:43, 11 Martie 2017
Buna seara.Am postat la sectiunea gresita intrebarea sau nu exista raspuns pentru situatia cu nucul de 20 metri de langa casa mea,?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aveti o problema serioasa. Nucul este specie protejata, nu se poate taia decat cu acordul primariei. mergeti in audienta la primar si spunetii problema dvs. O seara buna.
Multumesc pentru raspunsul dvs.Am sa merg la primar sa vad ce raspuns primesc.Sanatate si numai de bine va doresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Simpla curiozitate... un nuc si o antena de satelit - receptionare slaba a transmisiei CONSTANTINCINTAR CONSTANTINCINTAR Nici nu stiu cum sa incep.... Cam despre asta este vorba.... Ca abonat la televiziune prin satelit sunt deranjat de faptul ca nu pot receptiona parametrii ... (vezi toată discuția)
Buna, as avea situatia urmatoarea: un vecin si-a plantat un nuc ... lucianmija lucianmija Buna, As avea situatia urmatoarea: Un vecin si-a plantat un nuc in gradina lui, la aproximativ 3 metri fata de casa in care locuiesc eu. Ideea e ca nucul ... (vezi toată discuția)
Nucul vecinei lilisarkozi lilisarkozi vecina mea a sadit un nuc la strada pe mezuina inspre casa mea cativa ani nu am avut probleme dar nucul a crescut si acum ma deranjeaza crengile sunt pe casa ... (vezi toată discuția)