avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Taxe vamale pentru export in SUA
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Taxe vamale pentru export in SUA

Buna ziua,
As dori sa stiu daca ma poate ajuta cineva cu un cost estimativ pe care trebuie sa il platesc in vama in SUS pentru 800kg de tavi de lemn masiv produse in Romania. Am incercat sa folosesc diverse tool-uri online dar fara succes. Valoarea estimata a marfii este de 60000 EUR. Asaprecia enorm un ajutor in calcularea unui interval de pret.
Numai bine,

Cel mai recent răspuns: Amist , utilizator 22:04, 7 Martie 2017
As dori sa rectific tara: SUA, NY.
Multumesc tare mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se platesc taxe in plus la cumparaturile online din sua? nyusziful nyusziful Buna ziua, am aceasta nelamurire: la cumparaturile efectuate online pe diverse site-uri, urmand ca produsele sa fie expediate din SUA (California), pe langa ... (vezi toată discuția)
Import si vanzare online CorneliuP CorneliuP Dorim sa importam din UE si din SUA produse cosmetice auto, gen polish, detergenti si samponuri auto, ceruri auto si sa le distribuim in Romania en-detail prin ... (vezi toată discuția)
Acte vanzare-cumparare roadx roadx Acte Vanzare-Cumparare Buna ziua! Vreau sa cumpar o casa, dar vanzatorul a pus problema ca, cumparatorul sa achite toate taxele. Ma gandesc aici la costul ... (vezi toată discuția)