avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Functionarii Publici si problemele lor juridice.
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Functionarii Publici si problemele lor juridice.

Buna ziua.Lucrez functionar public in cadrul unei primari de comuna cu aproximativ 2500 locuitori, in functia de inspector .As dori sa stiu daca este legal , ca prin dispozitia ordonatorului principal de credite se poate acorda sporul de dispozitiv (25%) pentru functionarii publici.Avem colegi la alte Primarii din zona care beneficiaza de acest spor.:O
Cel mai recent răspuns: bratu nicolae , utilizator 12:09, 10 Martie 2017
Nu este legala acordarea sporului de dispozitiv. Din pacate.
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cresterea salariala ca urmare a trecerii de la functie de executie la functie de conducere daniel 78 daniel 78 Sunt functionar public, urmeaza sa trec de la functie de executie cu grad principal la o functie de conducere. Intrebarea mea este: voi fi trecut pe perioada ... (vezi toată discuția)
Exercitarea cu caracter temporar a funcţiei publice de conducere de Şef birou 1valeria 1valeria Buna seara! Sunt functionar public la o comuna, avand functia publica de executie inspector gradul profesional principal gradatia 3 clasa de salarizare 50. ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie responsabil arhiva bjn bjn Buna seara, Sunt functionar public , ocup functia de agent agricol iar in data de 20.05.2013 am fost desemnat prin dispozitie de primar si responsabil cu ... (vezi toată discuția)