avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Contributii sociale tichete de masa
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Contributii sociale tichete de masa

Buna ziua
Un salariat a fost reintegrat in urma unei hotarari judecatoresti si i s-a acordat contravaloarea tichetelor de masa. Pentru aceste sume se retin contributii sociale avand in vedere ca se acorda contravaloarea in bani si sunt venituri asimilate salariilor?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Contabil Deva , Contabil 15:46, 9 Martie 2017
Cel mai bine ar fi sa acoradti tichetele de masa. Sumele acordate in bani sunt si impozabile si purtatoare de contributii sociale(angajat si angajator).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reintegrare vbdiro vbdiro Am avut CIM abuziv desfacut, am castigat in instanta-inclusiv la Curtea de Apel, la reintegrare mi-au fost acordate drepturile salariale-au fost virati banii ... (vezi toată discuția)
Bonuri de masa: se retine ceva din salariu ? TaraTara TaraTara Buna ziua ! Va rog sa-mi spuneti daca se retine o suma din salariul net pentru bonurile de masa (care nu apar in contract, nu stiu daca asa se procedeaza in ... (vezi toată discuția)
Bonuri de masa-tichete-impozit-alte drepturi ContSters109653 ContSters109653 Cum se vor impozita bonurile de masa Culegere Completa de Formulare si Declaratii Fiscale 160 de formulare, declaratii si documente necesare in ... (vezi toată discuția)