avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Suspendarea unui proces civil de catre reclamant
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Suspendarea unui proces civil de catre reclamant

Buna seara ,am un proces civil pe rol, am calitatea de reclamant as dori sa ma ajutati sa stiu daca pot solicita istantei suspendarea judecarii acestui proces ,pentru o perioada de timp limitat ,in baza caror art.din NCPC ,va multumesc anticipat cu consideratie .
Cel mai recent răspuns: Lixu , utilizator 20:49, 13 Martie 2017
Nu poate fi vorba de suspendare "conform legii"deoarece nu se incadreaza in preved.art.412NCPC"Suspendarea de drept"
Eventual,poate fi vorba de o "suspendare voluntara" conform art.411NCPC.Puteti solicita amnarea judecatii conf.art.221 sau 222 NCPC.
Multumesc mult cu respect

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune morale Lixu Lixu Buna seara ,am un proces civil in care solicit angajatorului si celor vinovatii care au semnat abuziv decizia de concediere (sant 4 paratii )despagubirii ... (vezi toată discuția)
Neprezentarea la primul termen de judecta! ChirculescuIon-Mugurel ChirculescuIon-Mugurel Buna ziua!Doresc sa stiu ce-i de facut in situatia in care nu ma pot prezenta la primul termen de judecata,in calitate de parat.Multumesc! (vezi toată discuția)
Recurs la iccj cracanatu cracanatu Buna ziua Am o intrebare :-se poate face recurs la ICCJ daca intr-un proces civil dupa fond in apel la Curtea de Apel decizia este 2 la 1--un judecator face ... (vezi toată discuția)