avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Drept de sedere permanenta in Romania
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Drept de sedere permanenta in Romania

M-ar interesa sa aflu daca un cetatean din Siria cu studii superioare ar putea primi dreptul de sedere permanenta in Romania. Ce conditii trebuie sa indeplineasca? Cit timp dureaza?Ma interesez pentru un prieten. Daca cineva dintre dumneavoastra ar putea sa-mi dea niste informatii sau sa ma ajute in acest sens va rog sa-mi comunicati cit ma costa. Ma puteti contacta intii pe email: ergabi@t-online.de. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: vasilema , utilizator 17:56, 12 Martie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de rezidenta sau permis de sedere *anik* *anik* Buna seara,as dori daca ma puteti ajuta intr-o problema.Sunt cu sotul in tara de 1 luna si jumatatea si intentionam sa ne facem un viitor aici in tara sau ... (vezi toată discuția)
Transport din siria crt_unic crt_unic Buna ziua. Am o nepoata in Siria, casatorita si cu 2 copii minori. Pana in momentul de fata am reusit s-o ajut cu pasapoartele si cu vizele pt a putea veni in ... (vezi toată discuția)
Drept de rezidenta? vrabie.alina vrabie.alina sper ca pun intrebarea la \"rubrica\" potrivita si ca ma veti ajuta cu un raspuns :) am o prietena cu dubla cetatenie (algeriana si libaneza); are nevoie de ... (vezi toată discuția)