avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inchidere exercitiu financiar \"Asociatie\"
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inchidere exercitiu financiar "Asociatie"

Buna seara
Am o asociatie infiintata pt.ajutorarea copiilor cu probleme
Toate veniturile realizate sunt din donatii si sponsorizari.La sfarsitul anului am inregistrat excedent
Care este monografia de inchidere a exercitiului financiar?
Se poate repartiza excedentul?
Multumesc.
Asociatia este non profit. Tot ce s-a incasat va ramane in asociatie pentru realizarea scopului ei si nu aveti voie sa va insusiti nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repartizare excedent sfarghiuelena sfarghiuelena Buna ziua.Va rog sa-mi spuneti daca in cazul unei asociatii non-profit excedentul de la sf. anului se repartizeaza astfel 121=117? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Impozitare venituri gabinemo gabinemo Buna ziua. O asociatie non-profit, cu activitate economica (Lupta impotriva incendiilor si prevenirea acestora) a realizat in anul 2015 un venit de 2600 lei. ... (vezi toată discuția)
Excedent/profit sau deficit/pierdere la o asociatie de proprietari cip116 cip116 Buna ziua, In asociatia de proprietari din care fac parte se utilizeaza contabilitate dubla deci bilant . In bilant apare Excedent/Profit pe 2013-2014 suma ... (vezi toată discuția)