avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Contract electricitate fara succesiune
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Contract electricitate fara succesiune

Buna ziua!
Va rog un raspuns pentru urmatoarea situatie parinti decedati(1993 tata,2009 mama) nu s-a dezbatut succesiunea,suntem mai multi frati.Unul dintre frati locuieste in casa parinteasca,avind adresa pe buletin la locatia respectiva.Zice el ca are nevoie de copiile noastre de buletin pentru a incheia un contract de electricitate.Nu are nici un venit .Intrebari: 1- Daca el acumuleaza datorii(sau poate are deja,nu stim)este posibil ca noi ceilalti sa fim obligati sa le platim,desi doar el locuieste acolo?
2-Nu poate da o declaratie pe propria raspundere si sa incheie un contract pe durata determinata cu posibilitatea prelungirii termenului fara sa mai fie nevoie de copiile noastre de B.I.?
3-Este posibil sa fim considerati ca "garantii" lui in cazul restantelor,prejudiciul sa fie recuperat de la noi?
Va multumesc acelora care ma puteti ajuta!

Alte discuții în legătură

Contract electricitate ghici_2013 ghici_2013 Buna seara! Va rog un raspuns pentru urmatoarea situatie:parinti decedati(1993 tata,2009 mama) nu s-a dezbatut succesiunea,suntem mai multi frati.Unul dintre ... (vezi toată discuția)
Partaj succesoral mihaimen mihaimen Stimate Doamne/Stimati Domni AVOCATI/CONSILIERI JURIDICI Am o problema de familie: am fost 5 frati dintre care 1 a ramas in curtea parinteasca. In anul 1990 a ... (vezi toată discuția)
Succesiune C. Maria C. Maria Am postat in urma cu ceva timp niste intrebari pe acest subiect.Era vorba de o succesiune legala in urma mamei, care nu fusese dezbatuta, mostenitori fiind 5 ... (vezi toată discuția)