avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Unde sa ma adresez sau cum pot sa aflu adresa ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Unde sa ma adresez sau cum pot sa aflu adresa copilului meu

Buna ziua.
As dori un pic de ajutor, unde sa ma adresez sau cum pot sa aflu adresa cuiva?. De foarte mult timp tot incerc sa gasesc o solutie sa-mi vad fetita iar acum aflu prin intermediul facebook-ului ca s-ar fi mutat, stiu doar orasul. Eu sunt o persoana cu handicap si nu pot sa ma deplasez sau sa vorbesc, singura solutie e sa ii trimit cate o scrisoare, dar acum aflu ca nu am unde.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: arhip_bogdan2002 , utilizator 13:44, 19 Martie 2017
Poate reușiți și prin sms.
Ar fi tot o comunicare și o puteți cere în instanta.
Și pe e-mail.
Aveți dreptul și sa vedeți poze cu copilul.
Sa cereți ca, mama sa fie obligata de instanta.
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Martie 2017
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Multumesc mult pentru sfaturi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De 7 ani tot incerc sa-mi vad fetita arhip_bogdan2002 arhip_bogdan2002 De foarte mult timp tot încerc să-mi văd fetiţa, din 2011 de când sunt divorţat am văzut-o mai puţin de o lună. Problema mea e că eu sunt o persoană ... (vezi toată discuția)
Sper ca exista ce as vrea arhip_bogdan2002 arhip_bogdan2002 Caut o lege sau ceva in care sa zica ceva de genul: datorita sanatatii mai rele o sentinta se poate modica. De ceva timp incerc sa-mi vad copilul dar din ... (vezi toată discuția)
Reincredintare minor dupa divort de comun acord maties24 maties24 buna recent am primit sentinta de divort de comun acord care a ramas definitiva in 06.01.2014 prin care minora in varsta de 3 ani si 9 luni mi-a fost ... (vezi toată discuția)